udajny-zadni-kryt-ipadu-3-naznacuje-pouziti-vetsi-baterie-lepsi-kamery
Apple Novinka Údajný zadní kryt iPadu 3 naznačuje použití větší baterie, lepší kamery

Údajný zadní kryt iPadu 3 naznačuje použití větší baterie, lepší kamery

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 2. 2012 15:00 7

Na světlo světa pravděpodobně unikla fotografie zadního krytu iPadu 3, který by měl být představen veřejnosti už během následujícího měsíce.

Reklama

Nová generace by měla přinést dvě hlavní vylepšení, kterými má být čtyřjádrový procesor a displej s vysokým rozlišením 2048 × 1536 px, namísto běžného 1024 × 768 px.

Informace o použití SoC A6 však tento týden dementoval server The Verge. Podle něj bude iPad 3 osazen dvoujádrovým procesorem A5 se silnější grafickou částí.

Zástupci Applu tradičně informace o uvedení tabletu na trh zatím nijak nekomentovali. Podívejme se tedy raději na to, co napovídá ona zadní slupka.

Při srovnání obou snímků je již na první pohled patrné, že úchyty pro logickou základní desku se nacházejí na jiných místech, což neznamená nic jiného než to, že je deska pravděpodobně menší a má jiný tvar.

iPad 3 bude zřejmě obsahovat také větší baterii. Slýcháme o tom prakticky nepřetržitě od doby, kdy byla uvedena současná generace. Tuto informaci zatím nevyloučil ani nový snímek.

Vylepšení asi dozná i kamera. Otvor je nepatrně větší a posunul se více k pravému vrchnímu okraji. Často se hovoří o tom, že Apple použije čip z iPhonu 4, ale zatím to nikdo oficiálně nepotvrdil. Podle nás to není reálné a přístroj bude nakonec osazen podstatně horším snímačem.

Pokud vlastníte Smart Cover – populární ochranný kryt displeje, pak vám asi udělá radost, že s ním bude iPad 3 kompatibilní. Jak se totiž zdá, umístění magnetů nijak nezměnilo.

Údajný zadní kryt iPadu 3 naznačuje použití větší baterie, lepší kamery
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: ipad3news

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama