stahnete-si-prohlizec-google-chrome-pro-android
Novinka Stáhněte si prohlížeč Google Chrome pro Android

Stáhněte si prohlížeč Google Chrome pro Android

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 2. 2012 12:30 6

Vývojáři slibují vyšší rychlost vykreslování webových stránek oproti jiným prohlížečům. Chrome je dostupný pouze pro nejnovější verzi Androidu 4.0 a zatím nepodporuje Adobe Flash.

Reklama

Google uvolnil včera v podvečer první betaverzi svého webového prohlížeče Chrome pro zařízení s Androidem čtvrté generace (Ice Cream Sandwich). Pokud tedy vlastníte například smartphone Galaxy Nexus, tablet Transformer Prime či jiné zařízení s tímto systémem, můžete se pustit do stahování.

Stáhněte si prohlížeč Google Chrome pro Android
i Zdroj: PCTuning.cz

Ale zatím si budete muset vystačit s naším alternativním odkazem. Prohlížeč je oficiálně dostupný pouze pro uživatele ve Spojených státech; proklatá teritorialita internetu.

Chrome pro Android přináší vylepšenou správu se záložkami, rychlejší vykreslování stránek či funkci „Chrome to Phone“, můžete si tedy otevřít stránky, které jste naposledy prohlíželi na osobním počítači.

U betaverze nefunguje Flash Player a protože Adobe nedávno oznámilo, že s jeho vývojem pro mobilní platformu definitivně končí, uživatelé se ho nikdy - oficiálně - nedočkají .

Zdroj: Anandtech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama