nokia-lumia-910-windows-phone-7-s-velkym-displejem-i-pro-evropu
Novinka Nokia Lumia 910 : Windows Phone 7 s velkým displejem i pro Evropu?

Nokia Lumia 910 : Windows Phone 7 s velkým displejem i pro Evropu?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 1. 2012 15:00 16

Ačkoliv se zatím neví, kdy se napjatě očekávaný bratříček modelu Lumia 900 objeví na evropském trhu, můžeme se domnívat, že se od něj bude odlišovat jen něpatrně. Měl by přinést pouze podporu 3G sítí namísto LTE a dvanáctimegapixelový fotoaparát.

Reklama

Před nedávnem se na webu vyrojily spekulace o dalším smartphonu Nokie se systémem Windows Phone 7. Na mysli máme Lumii 910, což by měl být pokrevní sourozenec Lumie 900, která se začne prodávat zanedlouho v zámoří.

Nepřehlédněte:

Nokie s Windows Phone 7 už jsou v České republice [video]

Existenci tohoto modelu dnes potvrdil na svém webu i nizozemský prodejce mobilních telefonů Typhone. Lumia 910 nese na své zadní části dvanáctimegapixelový fotoaparát, dalším rozdílem oproti americké verzi je absence podpory mobilních sítí 4. generace na bázi LTE.

Další specifikace už jsou totožné. Uživatelé se mohou těšit na unikátní unibody polykarbonátovou konstrukci, velký AMOLED displej s úhlopříčkou 4,3 palce doplněný o technologií CleaBlack, která snižuje míru odlesků na jeho povrchu, a samozřejmě systém Windows Phone 7, od kterého lze očekávat výbornou integraci sociálních sítí a v případě finského výrobce také vestavěnou off-line a turn-by-turn automobilovou navigaci.

Na oficiální oznámení Lumie 910 si budeme muset ještě chvíli počkat. Pravděpodobně nebude zatím představena ani na veletrhu MWC v Barceloně, který se uskuteční již za několik dní, ale až někdy ve druhé polovině roku 2012.

Nokia Lumia 910 : Windows Phone 7 s velkým displejem i pro Evropu?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: WPCentral

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama