nokie-s-windows-phone-7-uz-jsou-v-ceske-republice-video
Apple Novinka Nokie s Windows Phone 7 už jsou v České republice [video]

Nokie s Windows Phone 7 už jsou v České republice [video]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 1. 2012 13:45 11

Prodávat se začnou od 1. února. Přinesou lokální vyhledávání v internetu, plnohodnotnou navigaci zdarma a v případě Lumie 800 i zcela unikátní design.

Reklama

Mobilní platforma Windows Phone 7 letos zažije u uživatelů výrazný vzestup popularity, alespoň si to myslí analytické skupiny ISH iSuppli a Nielsen, které odhadují, že koncem roku se bude její tržní podíl pohybovat okolo 9 procent. V roce 2015 prý Windows Phone překoná jablečný iOS.

Popularizaci okenatého systému, který je možná i pro svou odlišnost zatím v ústraní zájmu uživatelů, by měla pomoci masivní marketingová kampaň a postupné uvádění modelové řady Lumia na další trhy. Ta prozatím čítá dvojici modelů Lumia 710 a Lumia 800. Později v průběhu roku je doplní zatím nejvybavenější Lumia 900.

Nepřehlédněte:

Mobilní systémy v roce 2015: Windows Phone překoná podíl iOS

V České republice se začnou od středy 1. února prodávat první dva jmenované modely. Lumie na zdejší trh přijdou s plnou lokalizací, kvalitní off-line navigací a vyhledáváním od seznamu, namísto v ČR nepříliš použitelného Bingu. K dostání budou za maloobchodní cenu 12 490 Kč (Lumia 800) a 7 990 Kč (Lumia 710)

Nokie s Windows Phone 7 už jsou v České republice [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

Mobilů by měl být zpočátku dostatek, což potvrzuje i následující video, ve kterém můžete vidět jejich slavnostní příjezd do České republiky.

Zdroj: Nokia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama