ces-viewsonic-ukazal-tablet-s-androidem-4-0-a-cenou-169-dolaru
Novinka CES: ViewSonic ukázal tablet s Androidem 4.0 a cenou 169 dolarů

CES: ViewSonic ukázal tablet s Androidem 4.0 a cenou 169 dolarů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 1. 2012 11:45

V souvislosti s tablety je často skloňováno slovo „cena“. ViewSonic má pravděpodobně recept, jak tento typ zařízení přinést i lidem s napnutým rozpočtem, pro které jsou běžné modely zkrátka příliš drahé.

Reklama

Pokud vám přijde připravovaný sedmipalcový tablet Eee Pad MeMo 370T stále příliš drahý, obraťte svůj zrak ke společnosti ViewSonic. Ta včera v Las Vegas před novináři prezentovala zařízení ViewPad E70, které je zajímavé z mnoha důvodů, ale ty nejdůležitější jsou dva.

Za prvé, je to operační systém Android 4.0, jenž sjednocuje vývojové větve telefonního a tabletového systému do jediné a za druhé cena, za kterou se má prodávat. Ambiciózní plán počítá s cenovkou kolem 169 dolarů.

Malý tablet bude vybaven jednojádrovým procesorem s frekvencí 1,0 GHz a vnitřní pamětí o velikosti 4 gigabajty. Její kapacitu můžete dále rozšířit pomocí microSD kater až do velikosti 32 GB.

Samozřejmostí je WiFi a chybět by neměla ani přední kamerka pro videohovory a HDMI výstup, díky kterému můžete připojit externí monitor nebo HD televizor.

Podle ViewSonicu se začne tablet prodávat na konci prvního čtvrtletí, což znamená, že v obchodech se objeví nejpozději koncem března.

Zdroj: ViewSonic

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama