deonet-ukazal-nejmensi-usb-flash-disk-na-svete
Novinka Deonet ukázal nejmenší USB flash disk na světě

Deonet ukázal nejmenší USB flash disk na světě

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 12. 2011 11:45 9

Drobný disk bude dostupný v průběhu ledna v kapacitách 4 GB, 8 GB a 16 GB. Ale pozor, vzhledem k jeho rozměrům je zde velká šance, že ho ztratíte.

Reklama

Holandská společnost Deonet se na svých internetových stránkách chlubí, že již brzy začne prodávat nejmenší USB flash disk na světě. Její drobné zařízení měří 19,5 × 14,5 × 2,9 mm, hmotnost nebyla upřesněna. Pravděpodobně ale nepřesáhne jeden gram.

Nepřehlédněte:

LaCie MosKeyto: Je tak malý, ale přitom vlastně tak velký

Prodávat se začne v lednu v kapacitách 4 GB, 8 GB a 16 GB. Poprvé bude představeno na veletrhu PSI 2012, který se uskuteční mezi 11-13. lednem v německém Düsseldorfu.

Pochopitelně nemůže chybět rozhraní USB 2.0. Konkrétní rychlosti sice neznáme, ale troufáme si tvrdit, že se budou pohybovat okolo 10 MB/s. Klíčenka může být trvale připojená k mobilním zařízením. Podle výrobce je totiž tak malá, že z USB portu prakticky ani nevyčnívá.

Deonet doposud neoznámil doporučené koncové ceny, za které bude jednotlivé modely prodávat, ale předpokládáme, že tak učiní nejpozději na počátku ledna. Zprávu budeme průběžně aktualizovat.

Deonet ukázal nejmenší USB flash disk na světě
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama