ghost-recon-future-solider-na-pc-nevyjde-hru-by-pry-ukradlo-95-procent-hracu
Novinka Ghost Recon: Future Solider na PC nevyjde. Hru by prý ukradlo 95 procent hráčů

Ghost Recon: Future Solider na PC nevyjde. Hru by prý ukradlo 95 procent hráčů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 11. 2011 14:50 49

Vývojářům se nevyplatí pracovat na konverzi pro PC, protože by si hru stejně většina hráčů stáhla zdarma z internetu. Místo toho jim nabídne free-to-play střílečku Ghost Recon Online.

Reklama

Pro všechny fanoušky akční série Ghost Recon máme špatnou zprávu. Nový díl s podtitulem Future Soldier nakonec na PC nevyjde. Důvodem je prý přemíra pirátství, která tuto platformu dlouhodobě sužuje.

Nepřehlédněte:

Ghost Recon: Future Soldier - neviditelní zabijáci

Podle producent Ghost Recon Online, Sébastiena Arnoulta, stejně většina uživatelů hry z internetu jenom nelegálně stahuje. Zmiňuje pak především server Pirate Bay.

Vývojářům se nevyplatí dělat konverzi hry pro PC, protože by ji stejně 95 procent hráčů ukradlo. I kvůli tomu studio přehodnotilo své původní rozhodnutí. „Písíčkáři“ se mohou alespoň těšit na free-to-play střílečku Ghost Recon Online.

„Hodně obsahu jim takto dáme zdarma. Bylo by zbytečné ho nějak ochraňovat, když stejně většina hráčů získává hry přes Pirate Bay,“ řekl Arnoult a pokračoval: „Dobře chlapci, tohle je přesně to, o co jste dlouho žádali. Nabídneme vám Ghost Recon Online, kde vás nebude obtěžovat žádná DRM ochrana.

Ghost Recon: Future Solider na PC nevyjde. Hru by prý ukradlo 95 procent hráčů
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: CVG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama