zlodeji-se-vloupali-do-kancelari-razeru-a-ukradli-dva-prototypy-herniho-notebooku-blade
Novinka Zloději se vloupali do kanceláří Razeru a ukradli dva prototypy herního notebooku Blade

Zloději se vloupali do kanceláří Razeru a ukradli dva prototypy herního notebooku Blade

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 11. 2011 13:00 12

Šéf známého výrobce kvalitního herního příslušenství bije na poplach a žádá komunitu o spolupráci. Pro firmu jsou oba prototypy velice důležité, chce je dostat zpět.

Reklama

Pokud jste za trest nebyli vystřeleni na měsíc nebo jste nežili pod kamenem, pravděpodobně jste v minulých měsících zaznamenali, že firma Razer připravuje herní notebook Blade.

Na jeho adresu nešetří superlativy a aby neponechala nic náhodě, spustila k jeho propagaci kampaň s názvem: PC Gaming is not Dead (Hraní na počítači není mrtvé).

Nepřehlédněte:

Lupiči ukradli kamion převážející hru Modern Warfare 3 za 10 milionů korun

Notebook disponuje hliníkovým tělem a obsahuje 17“ displej s Full HD rozlišením 1920 × 1080 pixelů. O podsvícení obrazu se starají LED. Podvozkem mu je procesor Core i7-2640M s frekvencí 2,8 GHz, s Turbem tiká až na vysokých 3,4 GHz.

Zloději se vloupali do kanceláří Razeru a ukradli dva prototypy herního notebooku Blade
i Zdroj: PCTuning.cz

O plynulý chod her se postará grafický akcelerátor GeForce GT555M s 2 GB VRAM a podporou technologie Optimus. Operační paměť má dle dostupných informací velikost 8 GB.

Velkou chloubou počítače je klávesnice. Ta využívá zelené podsvícení a namísto numerického bloku je doplněna o Switchable User Interface (SUI), což je deset tlačítek s OLED displejem a multidotykový LCD displej s rozlišením 800 x 480 px, který slouží jako touchpad nebo informační panel. Rozměry notebooku jsou 427 × 277 × 22,4 mm, hmotnost 3,16 kilogramu.

V prodeji se má herní stroj objevit v příštích měsících. Každopádně ještě než se tak stane, musí populární výrobce řešit jednu hodně velkou nepříjemnost.

První listopadový víkend se neznámí lupiči vloupali do kanceláří Razeru a odcizili z nich dva prototypy herního notebooku. Na Facebooku o tom informoval šéf společnosti, Min-Liang Tan.

Celou komunitu vyzývá ke spolupráci s cílem dopadnout zloděje. Pro firmu je dle jeho slov velice důležité, aby se oba vzorky dostaly zpět do jejich rukou. Pokud na počítače narazíte na některém z aukčních portálů, ohláste to okamžitě na e-mail cult(zavináč)razerone.com.

Zloději se vloupali do kanceláří Razeru a ukradli dva prototypy herního notebooku Blade
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Ripten

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama