xigmatek-midgard-ii-druha-generace-oblibeneho-mid-toweru
Novinka Xigmatek Midgard II: druhá generace oblíbeného mid-toweru

Xigmatek Midgard II: druhá generace oblíbeného mid-toweru

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 11. 2011 10:15 1

Nástupce je nepatrně větší. Znovu ale nabízí černý exteriér a interiér, podporu pro vodní chlazení a devět pozic pro ventilátory.

Reklama

Xigmatek připravuje nástupce počítačové skříně Midgard, který má černý interiér a exteriér, šasi vyrobené z SECC oceli a umožňuje instalaci základních desek formátu mini-ITX, micro-ATX a ATX.

Skříň má rozměry 210 × 478 × 410 mm, hmotnost 9,28 kilogramu. Oproti první generaci, která měřila 206 × 478 × 510 mm, je nepatrně větší.

Pro instalaci optických mechanik jsou zde čtyři externí 5,25“ pozice. Pro pevné disky a SSD (solid-state disky) je připraveno šest 2,5“/3,5“ klecí. I/O panel, který najdeme v přední části nahoře, nabízí jeden port USB 3.0, dva USB 2.0, tlačítka pro zapnutí/reset a konektory pro audio. Viditelná je i dokovací šachta pro SATA disky.

Pokud máte vodní chlazení a chcete radiátor umístit mimo skříň, máte k dispozici celkem čtyři gumové průchodky. Napájecí zdroj se instaluje do spodní pozice.

Skříň lze ověsit až devíti ventilátory. Z toho dva jsou rovnou součástí balení. Přítomen je i tříkanálový regulátor otáček ventilátorů.

V prodeji se novinka objeví již 29. listopadu. Prodávat se bude za doporučenou cenu 69,9 euro.

Xigmatek Midgard II: druhá generace oblíbeného mid-toweru
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Caseking

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama