vysel-novy-nod32-a-eset-smart-security-5-upgrade-muzete-provest-zdarma
Novinka Vyšel nový Nod32 a Eset Smart Security 5: Upgrade můžete provést zdarma

Vyšel nový Nod32 a Eset Smart Security 5: Upgrade můžete provést zdarma

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

25. 9. 2011 10:50 11

Oblíbené antivirové řešení od Esetu se dočkalo nových verzí. Ty přináší spoustu zajímavých funkcí, jako je ochrana před infekcemi z neznámých USB médií a tzv. herní mód. Stávající uživatelé mohou navíc provést bezplatný upgrade.

Reklama

Slovenský Eset nedávno představil nejnovější verze svého antiviru NOD32 a komplexního balíku ESET Smart Security 5. Oblíbené bezpečnostní řešení nyní k osvědčeným funkcím přidává další užitečné vychytávky. Vylepšení se samozřejmě dočkala i detekční technologie a společnost v úspěch nové generace svého produktu hodně věří. Má k tomu důvod, ještě před uvedením si testovací verze stáhlo přes 4 miliony uživatelů.

Vyšel nový Nod32 a Eset Smart Security 5: Upgrade můžete provést zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Mezi nejzajímavějších 5 nových funkcí patří:

  • ESET Live Grid, ochraná technologie fungující na bázi cloud-computingu
  • Rozšířená kontrola přenosných médií a externích zařízení
  • Rodičovská kontrola (Pouze v ESET Smart Security 5)
  • Vyspělý systém ochrany proti vniknutí (HIPS)
  • Herní režim

Rodičovská kontrola umožňuje blokovat stránky, které mohou obsahovat potenciálně závadný materiál, přičemž lze předem nastavit kategorie stránek, které se mají blokovat. Zároveň lze nastavit „roli” pro každý uživatelský účet, přičemž každý z těchto účtů může mít definován vlastní seznam kategorií, které je možné procházet, anebo které jsou zakázány.

Video k novému Eset Smart Security vypadá opravdu zajímavě, být trochu delší, mohl to být film

Host Intrusion Prevention System (HIPS) nabízí další vrstvu zabezpečení a technologicky zdatným uživatelům umožňuje upravit si chování celého systému a každé jeho části. Uživatel si může definovat pravidla nebo systémový registr, procesy, aplikace a soubory.

Hráči počítačových her nepochybně ocení Herní režim, který přejde do tichého režimu a zabrání zobrazovat vyskakovací okna, aby se maximálně šetřil výkon systému a zážitek ze hry byl co nejlepší.

Ceny se od minulých verzí neliší a navíc mohou majitelé Smart Security 4 a NOD32 využít bezplatného upgradu na pětku. Oblíbený antivirus můžete stahovat ze stránek vývojářů.

Zdroj: Eset

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama