to-nejlepsi-z-tv-a-pc-v-jednom-zarizeni-toshiba-oznamila-all-in-one-pc-qosmio-dx730
Novinka To nejlepší z TV a PC v jednom zařízení. Toshiba oznámila all-in-one PC Qosmio DX730

To nejlepší z TV a PC v jednom zařízení. Toshiba oznámila all-in-one PC Qosmio DX730

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

6. 9. 2011 10:00 2

Sháníte menší telezivi s funkcemi počítače? Přesně takový je do těla 23 palcového dotykového panelu ukrytý stroj se Sandy Bridge, vestavěným digitálním tunerem a reproduktory pro prostorový zvuk.

Reklama

Japonský výrobce na veletrhu IFA v Berlíně představil nový model řady Qosmio. Když se řekne Qosmio, mnohým se vybaví notebooková řada, ale v tomto případě se o notebook zdaleka nejedná. Qosmio DX730 je novým all-in-one PC, který se může pochlubit výkonem v čele s Intel Sandy Bridge a konfigurací pro pohodlné sledování multimedií.

To nejlepší z TV a PC v jednom zařízení. Toshiba oznámila all-in-one PC Qosmio DX730
i Zdroj: PCTuning.cz

23" Full HD (1920 × 1080) monitor sází na LED podsvícení a umožní dotykové ovládání. V těle zařízení nalezneme i pokročilý zvukový systém Onkyo, integrující stereo reproduktory včetně subwooferu. Konfigurace je volitelná a v nabídce jsou procesory Pentium, nebo novější Sandy Bridge - Core i3/i5/i7, k tomu si přidejme až 16GB RAM, pevný disk s kapacitou do 2 TB a v případě volby grafickou kartou GeForce GT 540M, která dojem výkonného stroje poněkud kazí.

K dostání bude s DVD, nebo Blu-ray disk vypalovačkou a nechybí ani čtečka paměťových karet. Co potěší je hybridní TV tuner pro digitální i analogový příjem, Gigabit Ethernet, 802.11 b / g / n Wi-Fi, rozhraní Bluetooth 3.0 a 1,3 megapixelová webkamera pro videohovory. Součástí balení bude bezdrátová klávesnice s myší a dálkové ovládání. Až na slabší grafiku vše vypadá velmi zajímavě, cena je zatím neznámá.

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama