battlefield-3-prekonava-predobjednavky-bf2-o-vysokych-2300-procent
Novinka Battlefield 3 překonává předobjednávky BF2 o vysokých 2300 procent

Battlefield 3 překonává předobjednávky BF2 o vysokých 2300 procent

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 8. 2011 16:00 20

Velice dobře si vede také Modern Warfare 3, které má na kontě větší množství předobjednávek než Black Ops. Tudíž je pravděpodobné, že se stane nejprodávanější hrou roku.

Reklama

Prodejní řetězec Amazon zveřejnil statistiky týkající se předobjednávek očekávaných her, které se na pulty obchodů dostanou koncem roku 2011. Zájem uživatelů o nadcházející vojenskou akci od švédského studia DICE je údajně až o 2 300 procent vyšší než tomu bylo v případě posledního dílu této série. Propagace, která EA přijde na celkem 50 milionů dolarů, zdá se, nese zasloužené ovoce.

Battlefield 3 je pro známé vydavatelství opravdu důležitým titulem, což potvrdí i GamesCon, který proběhne od 17. do 21. srpna a kde se budete moci vyfotit také u skutečného stíhacího letounu MiG-21.

V souvislosti s touto akcí spustilo české zasoupení nVidie na svém Facebooku loterii o bleskový výlet do německého Kolína nad Rýnem. Bližší informace naleznete na jejich profilu. Podmínkou je věk minimálně 18 let.

Amazon dále hlásí, že předobjednávky Call of Duty: Modern Warfare 3 jsou o 321 procent lepší než v případě Black Ops, jedné z nejprodávanějších her historie.

Nepřehlédněte:

Battlefield 3 pravděpodobně nebude na Steamu

„Call of Duty: Black Ops je na Amazonu nejlépe prodávanou hrou všech dob a přihlédneme-li k předobjednávkám, je zřejmé, že ji Modern Warfare 3 překoná,“ řekl manažerka Liz Hosmer. U Gears of War 3 je zájem uživatelů vyšší o 216 procent a Batman: Arkham City zaznamenal nárůst o 349 procent oproti Arkham Asylum.

Battlefield 3 překonává předobjednávky BF2 o vysokých 2300 procent
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: CVG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama