iphone-5-v-prodeji-uz-koncem-zari-spekulace
Apple Novinka iPhone 5 v prodeji už koncem září? [spekulace]

iPhone 5 v prodeji už koncem září? [spekulace]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 7. 2011 13:20 7

Už to tak vypadá. O tom, že se na září chystá něco velkého, svědčí i odmítání žádostí o dovolenou zaměstnanců amerického operátora AT&T.

Reklama

Nejmenovaný pracovník amerického operátora AT&T prozradil, že firma odmítá žádosti zaměstnanců o dovolenou na konec září, resp. na jeho poslední dva týdny, kvůli „chystané akci BlackOut.“

Redakci webu Gizmodo napsal: „Pracuji v AT&T a právě mi můj šéf oznámil, že moje žádost o dovolenou na konec září nebude schválena kvůli „akci Blackout“. Historicky jediný okamžik, kdy se tohle stalo, bylo uvedení iPhonu.“

To se shoduje s informacemi, se kterými se na webu lze setkat už od začátku prázdnin. Nová generace iPhonu by měla disponovat větší pamětí RAM (spekulace naznačují, že bude mít kulatý 1 GB). S jistotou lze počítat s dvoujádrovým SoC s označením A5 a také možností natáčet video v režimu 1080p čili Full HD.

Zároveň se nahlas hovoří o tom, že vedení v Cupertinu se chystá zaútočit i na segment levnějších telefonů a zákazníkům s nižším příjmem hodlá nabídnout „slabší“ verzi iPhonu. Podle mne to ale není moc pravděpodobné. To už reálněji vypadá snížení ceny současné generace, která se ještě nějaký čas bude prodávat po boku iPhonu 5.

iPhone 5 v prodeji už koncem září? [spekulace]
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Gizmodo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama