samsung-nejspise-pripravuje-galaxy-s-ii-s-hardwarovou-qwerty-klavesnici
Novinka Samsung nejspíše připravuje Galaxy S II s hardwarovou QWERTY klávesnicí

Samsung nejspíše připravuje Galaxy S II s hardwarovou QWERTY klávesnicí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 7. 2011 11:30 5

Přístroj se má stát novou vlajkovou lodí amerického operátora AT&T. Otázkou zůstává, zda nabídne 4,3“ Super AMOLED Plus displej a dvoujádrový procesor. Ale je to pravděpodobné.

Reklama

V dnešní době je na trhu nespočet druhů mobilních telefonů, avšak většina z nich zrovna neoplývá hardwarovou QWERTY klávesnicí. Většina uživatelů prahnoucích po tomto typu zařízení tak se slzou v oku vzpomíná na Android G1 alias HTC Dream a stále čeká na příchod modelu, který se mu alespoň z části přiblíží.

Skulinku na trhu se bude snažit zacelit jihokorejská štika Samsung, která podle serveru BGR připravuje smartphone s Androidem a plnohodnotnou QWERTY klávesnicí o čtyřech řadách. Kromě alfanumerických kláves zde najdete také čtveřici tlačítek, kterým jsou přiřazeny stejné funkce jako těm senzorovým umístěným pod displejem.

Tento model se v příštích týdnech pravděpodobně stane vlajkovou lodí amerického operátora AT&T. Je nicméně nepotvrzeno, zda stejně jako Galaxy S II, od kterého je odvozen, nabídne 4,3“ Super AMOLED Plus displej s WVGA rozlišením 800 × 480 pixelů či bude poháněn továrním dvoujádrovým řešením Exynos.

Samsung nejspíše připravuje Galaxy S II s hardwarovou QWERTY klávesnicí
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: BGR

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama