facebook-na-tento-tyden-chysta-neco-uzasneho-prozradil-mark-zuckerberg
Novinka „Facebook na tento týden chystá něco úžasného,“ prozradil Mark Zuckerberg

„Facebook na tento týden chystá něco úžasného,“ prozradil Mark Zuckerberg

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

4. 7. 2011 06:00 7

Bude to pouze oficiální aplikace pro mobilní zařízení, nebo rovnou nějaký vlastní operační systém? Ve hře je také Project Spartan, což by měl být obchod s aplikacemi podobný App Storu.

Reklama

Uživatelé a zastánci Facebooku by měli být tento týden ve střehu, chystá se totiž prý něco velkého. Podle známých informací by vše ale nemuselo být takové, jak to sám Zuckerberg prezentuje. Novinka je prý vyvíjena v kancelářích Facebooku v Seattlu, kteří stojí za mobilní verzí webu. Podle těchto informací se spekuluje, že by se vše mohlo točit okolo chytrých telefonů a tabletů, které v poslední době zaplavily trh. Nic víc zatím zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg neřekl.

„Facebook na tento týden chystá něco úžasného,“ prozradil Mark Zuckerberg
i Zdroj: PCTuning.cz


Mark Zuckerberg, zakladatel a současný ředitel Facebooku

Podle některých odhadů by ale vše mohlo být pouze vydání oficiálních aplikací pro Facebook, které jsou již běžně dostupné. Pak by tedy o nic velkého nešlo. Podle jiného zdroje zase Facebook připravuje jakousi konkurenci App Storu od Applu. Měl by to být Project Spartan a služba by měla být napsána v HTML5 s podporou všech zařízení. Spolu s tím by mělo být představeno i Facebookové vývojářské studio. Zatím tedy není jasné, co přijde, ale jedno je jisté. Pro těch několik stovek milionů uživatelů, kteří většinu svého času tráví právě na této sociální síti, bude velice zajímavý.

Zdroj: VR-Zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama