facebook-ma-750-milionu-aktivnich-uzivatelu-na-tradicnich-trzich-ale-ztraci
Novinka Facebook má 750 milionů aktivních uživatelů. Na tradičních trzích ale ztrácí

Facebook má 750 milionů aktivních uživatelů. Na tradičních trzích ale ztrácí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 6. 2011 14:00 12

Pokud nemáte co dělat, je Facebook ideálním místem k promrhání neuvěřitelného množství času. Nicnedělání už se měsíčně věnuje 750 milionů lidí.

Reklama

Komunitní server Facebook má podle údajů svých provozovatelů 750 milionů aktivních uživatelů. Za aktivního uživatele se považuje člověk, který se alespoň jednou za 30 dní přihlásí k svému účtu.

O milníku informoval o víkendu zdroj blízký společnosti. Samotný Facebook nechce informaci zatím komentovat a pouze oznámila, že nemá žádné novinky, které by chtěl veřejnosti oznámit. Pravděpodobně čeká na okamžik, kdy počet aktivních uživatelů překročí hranici jedné miliardy.

Staň se fanouškem PCTuningu na Facebooku

I přes to, že celosvětově Facebook roste, na tradičních trzích jako jsou Spojené státy americké, Kanada, Rusko nebo Velká Británie, zaznamenal poměrně výrazný odliv uživatelů. V USA služba během posledních šesti měsíců ztratila zhruba 6 milionů uživatelů a v Kanadě 1,5 milionu.

Nepřehlédněte:

Facebook má 750 milionů aktivních uživatelů. Na tradičních trzích ale ztrácí
i Zdroj: PCTuning.cz

Ztrátu kompenzoval růst v zemích, kde byla sociální síť představena později. Jde konkrétně o Indonésii, Filipíny, Brazílii a Mexiko.

Zdroj: Vr-Zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama