steve-ballmer-pravdepodobne-po-vydani-windows-8-odejde
Novinka Steve Ballmer pravděpodobně po vydání Windows 8 odejde

Steve Ballmer pravděpodobně po vydání Windows 8 odejde

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

20. 6. 2011 06:00 5

Windows 8 budou pravděpodobně posledním systémem, který bude na jevišti představovat Steve Ballmer. Poté se chystá odejít.

Reklama

Jsou to již 3 roky, co ze společnosti Microsoft odešel její zakladatel a ředitel Bill Gates. Největším tahounem byl ale Steve Ballmer, který byl od roku 2000 výkonným ředitelem společnosti.

Server Windows8update.com informoval o tom, že Steve Ballmer se chystá po vydání Windows 8 odejít a následovat tak Billa Gatese. Steve Ballmer pracuje v Microsoftu už 32 let, od ledna roku 2000 jako CEO (výkonný ředitel).

Steve Ballmer pravděpodobně po vydání Windows 8 odejde
i Zdroj: PCTuning.cz

Informace pocházejí z nějakého vnitřního zdroje přímo z Microsoftu a ať už budou Windows 8 úspěšné či nikoliv, prý to bude poslední systém, který bude vyvíjený pod vedením Ballmera. Vše jsou to zatím nepotvrzené spekulace a nic se tak nemusí potvrdit. Pokud k tomuto ale dojde, kdo usedne na jeho místo? Spekuluje se o Stevenu Sinofskym, který je nyní na pozici Windows President. Ballmer pracuje v Microsoftu 32 let a začínal zde jako obchodní ředitel. Společnost pravděpodobně potřebuje někoho nového, někoho mladého a kreativního, aby se posunuli opět o kus dál.

Zdroj: Windows8Update

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama