bezdratova-mikroklavesnice-od-chill-innovation
Apple Novinka Bezdrátová mikroklávesnice od Chill Innovation

Bezdrátová mikroklávesnice od Chill Innovation

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

17. 6. 2011 10:00 6

Jste vlastníci nějakého HTPC, iPadu, Androidu nebo dalších a pokukujete po nějaké malé bezdrátové klávesnici k němu? Možná si vyberete právě tu od Chill Innovation.

Reklama

Dánská společnost Chill Innovation připravuje uvedení malé bezdrátové klávesnice, která ale není určení je pro obyčejné počítače. Díky Bluetooth technologii funguje nejen s počítači, kde pokud nemáte Bluetooth tak zapojíte přibalený Bluetooth vysílač, ale také s mobilními zařízeními s operačním systémem Android, iOS, Symbian, Windows Mobile a také s herní konzolí Playstation 3, tedy všechny zařízení, které podporují Bluetooth HID keyboard.

Bezdrátová mikroklávesnice od Chill Innovation
i Zdroj: PCTuning.cz

Chill KB-1BT má velikost přibližně televizního ovladače a nachází se na něm QWERTY klávesnice (se 71 klávesami), kterou můžete znát z větších chytrých telefonů. Vedle klávesnice se pak ještě nachází menší touchpad, takže vám nahradí i myš. V případě, že byste zařízení používali ve tmě, stačí si spustit podsvícení kláves, které zde je. Je zde přítomna také malá svítilna, kdybyste si potřebovali na něco posvítit. Pro použití například v kancelářském prostředí může být tato svítilna nahrazena laserovým ukazovátkem. Dosah klávesnice je 10 metrů a vestavěná Li-Pol baterie vydrží až 30 dní. Chill KB-1BT se právě dostává do prodeje za zatím neznámou cenu.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama