anketa-jaky-pouzivate-antivirus
Novinka Anketa: Jaký používáte antivirus?

Anketa: Jaký používáte antivirus?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 6. 2011 15:00 33

Žádný „bezpečný internet“ neexistuje. Denně vzniká mnoho nových hrozeb a nebezpečných virů. Antivir může vaši pozici podstatně vylepšit.

Reklama

Je pondělí a tak se hlásíme z další anketou. Tentokrát je zaměřena na antivirové programy, a to konkrétně na to, proč je využíváte a jaký je vám nejbližší. Leckdy se stane, že běžný uživatel neumí svůj počítač dostatečně zabezpečit. Kliká kam nemá, zkrátka ho vystavuje riziku. Pro něj je antivirus nutností.

Kvalitní antivirové systémy něco stojí, ale investice do nich se nepřímo vrátí. Pokud hned nechcete utrácet, můžete zkusit některou z free verzí. Ty sice postádají některé pokročilé funkce a jsou časově omezené, počítač ale ochrání a poskytnou i dost času na to, abyste si software dostatečně proklepli.

K nejznámějším antivirům bezesporu patří Avast, Nod 32, Security Essentials, Kaspersky či Avira. Ale nejlepším antivirem je a dlouho bude mozek člověka, který počítač ovládá. Pokud víte, co děláte, pravděpodobnost nákazy se rovná téměř k nule.

Nás dnes zajímá, jaký antivir používáte. Zda se spoléháte pouze na svou hlavu nebo vám v počítači běží některý z antivirových programů. Hlasujte v pravém sloupci na titulní straně magazínu nebo se podívejte rovnou na výsledky.

Anketa: Jaký používáte antivirus?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama