microsoft-dava-studentum-xbox-360-k-pocitaci-zdarma-ale-pouze-v-usa
Apple Novinka Microsoft dává studentům Xbox 360 k počítači zdarma, ale pouze v USA

Microsoft dává studentům Xbox 360 k počítači zdarma, ale pouze v USA

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 5. 2011 11:00 11

Aby mohli akce využít, musí se prokázat platnou studentskou průkazkou a zakoupit počítač v hodnotě minimálně 700 dolarů.

Reklama

Kromě akvizice Skype se Microsoft v minulých dnech blýskl zajímavou kampaní, kterou cílí na všechny studenty. Akce poběží od 23. května do 9. září. V tomto období budou mít studenti ve Spojených státech amerických možnost získat zdarma videoherní konzoli Xbox 360, a to když si pořídí počítač s operačním systémem Windows 7 v hodnotě minimálně 700 dolarů.

Zakoupit si jej mohou u vybraných prodejců, zásadním kritériem je cena. Doporučován je např. Hewlett-Packard Pavillion DM4, Dell Inspiron 14r nebo některý model ze série tenkých notebooků Samsung 9.

Xbox 360, který dostanou zdarma, je vybaven pevným diskem v kapacitě 4 GB. Celá akce se hodně podobá snažení Applu, který naopak studentům ke každému zakoupenému počítači Mac dodá zdarma přehrávač iPod.

Je škoda, že podobné akce jsou pouze výsadou USA, jsem si totiž jist, že by je využila i řada lidí v Evropě, potažmo u nás v České republice.

Nepřehlédněte:

Microsoft dává studentům Xbox 360 k počítači zdarma, ale pouze v USA
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Xbit-Labs

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama