zname-parametry-desek-od-ecs-pro-llano-vydani-procesoru-pry-na-computexu
Novinka Známe parametry desek od ECS pro Llano. Vydání procesorů prý na Computexu

Známe parametry desek od ECS pro Llano. Vydání procesorů prý na Computexu

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

18. 5. 2011 06:00 3

Nových APU od AMD se dočkáme pravděpodobně 1. června na Computexu a zatím žádným výrobcům neunikly fotky základních desek. Stejně tomu není ani u ECS, kteří zveřejnili pouze parametry.

Reklama

Nové APU jednotky (accelerated processing unit) A série, které na jednom kousku křemíku kombinují procesorové a grafické jádro, ještě na své oficiální uvedení stále čekají, ale výrobce základních desek ECS se již pochlubil parametry tří desek, ale na fotografie si prý musíme počkat až na Computex. Jedna deska je plné velikosti ATX a dvě jsou menší, Micro-ATX. AMD APU A series budou představeny na Computexu 1. června. APU jednotky mají dvě nebo čtyři procesorová jádra a 160 až 400 grafických unifikovaných jednotek.

Známe parametry desek od ECS pro Llano. Vydání procesorů prý na Computexu
i Zdroj: PCTuning.cz

A75F-A Black Deluxe je deska plného formátu. Její výbavou budou čtyři USB 3.0 porty, 5× SATA 6 Gb/s, jeden eSATA 6 Gb/s, jeden PCI Express ×16 slot, HDMI, DVI, VGA výstup a 8kanálový zvuk. A75F-M je pouze zmenšený předchozí model, který však nemá eSATA a má tak všech šest SATA 6 Gb/s portů. Nakonec A75F-M2 je okleštěna na pouhé dva sloty pro operační paměti, USB a SATA porty zůstaly ve stejném počtu. Grafický výstupy jsou už jen HDMI a VGA, ze zvuku ubyly dva kanály. Všechny desky budou mít patici FM1 pro APU série A a čipsetu Hudson D3.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama