nzxt-ukazal-fs-200-led-200mm-ventilator-pro-narocne
Novinka NZXT ukázal FS-200 LED, 200mm ventilátor pro náročné

NZXT ukázal FS-200 LED, 200mm ventilátor pro náročné

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 4. 2011 12:30 5

Protože teplota stále stoupá je důležité komponenty účinněji chladit. Velký větrák lopatkami prožene až 89,5 CFM, navíc je i relativně tichý.

Reklama

S tím jak se blíží léto a stoupá průměrná venkovní teplota potřebují komponenty v našich počítačích důkladněji chladit. Pomoci k úspěchu vám může nejen investice do drahého a kvalitního chladiče, ale i „pouhý“ dostatečný systém chlazení ve vaší skříni.

Pomoci k němu vám může i nový ventilátor od společnosti NZXT, která svou edici FS doplnila modelem s LED podsvícením. Dostupný bude FS-200 LED s červeným, zeleným a modrým podsvícením. Jde o větrák s průměrem 200 mm, který se k počítači připojuje pomocí 3pinového konektoru. V balení najdete jako obvykle i redukci na molex konektor.

Lopatky se otáčejí mezi 500 až 900 ot./min, dle specifikací za minutu protlačí až 89,5 kubických stop vzduchu při maximální hladině akustického tlaku 20,16 dBA. Ventilátor používá ložiska Rifle od Cooler Master a má celkem devět lopatek.

Do prodeje přijde větrák koncem května a bude na něj poskytnuta dvouletá záruka. Koncová cena se pohybuje kolem 20 dolarů.

NZXT ukázal FS-200 LED, 200mm ventilátor pro náročné
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama