xigmatek-elysium-bigtower-pro-herni-pc
Novinka Xigmatek Elysium: Bigtower pro herní PC

Xigmatek Elysium: Bigtower pro herní PC

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 4. 2011 11:00 3

Do obchodů směřuje prostorná skříň, které by slušely výkonné komponenty. Je tak ideální pro hráče a lidi lačnící po výkonu.

Reklama

Xigmatek oznámil, že připravuje svou největší počítačovou skříň. Jde o model Elysium, který je vyveden v rozměrech 663 × 618 × 230 mm, má hmotnost 15,5 kilogramu. Je vhodný pro základní desky formátu Micro-ATX, ATX, Extended ATX, XL-ATX a HPTX jako je např. eVGA Classified SR-2.

Elysium má kovovou konstrukci, I/O panel s konektory eSATA (1×), USB 2.0 (2×), USB 3.0 (2×) a audioporty. Přítomna je též dokovací stanice pro disky SATA velikosti 2,5“ a 3,5“. Výrobce zdůrazňuje dvanáct externích 5,25“ šachet, vnitřních osm 3,5“ pozic a jednu 2,5“ pozici.

Zadní část je útočištěm několika otvorů pro osazení vodním chlazením, jsou zde i dvě pozice pro napájecí zdroje. Systém chlazení je řešen prostřednictvím čtyř větráků s LED: dva jsou vpředu a po jednom z boku (140 mm) a vzadu (200 mm).

Skříň bude dostupná v černém nebo stříbrném provedení, a to buď s průhlednou boční částí nebo bez ní. V obchodech ji naleznete od 19. května, kdy se začne prodávat za 160, resp. 170 Euro.

Xigmatek Elysium: Bigtower pro herní PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama