motorola-droid-3-na-uniklych-fotografiich
Novinka Motorola Droid 3 na uniklých fotografiích

Motorola Droid 3 na uniklých fotografiích

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

19. 3. 2011 11:30

Tentokrát se úniku informací dočkala Motorola, její chystaný smartphone nabídne kvalitní displej a notorické pisálky potěší QWERTY klávesnicí.

Reklama

Americká společnost Motorola pilně pracuje na dalším nadupaném Androidu. Stejně jako u HTC s modelem Pyramid i zde došlo k úniku fotografií chystaného zařízení. Model s označením Droid 3 bude mířit do vyšší třídy a tomu odpovídá i jeho slušná výbava. 

Motorola Droid 3 na uniklých fotografiích
i Zdroj: PCTuning.cz

Na první pohled zaujme vysouvací QWERTY klávesnice, která má oproti předchozímu modelu hned pět řad - přibyl zde „numerický blok“. Pro kvalitní zobrazování poslouží 4" dotykový kapacitní displej s rozlišením QHD, tzn. 960×540 obrazových bodů (Droid 2 má „pouze“ 3,7" panel s rozlišením 854×480). Další parametry zdroj neuvádí, ale lze očekávat operační systém Android 2.3 a 1 GHz+ (dvoujádrový?) procesor. 

Motorola Droid 3 na uniklých fotografiích
i Zdroj: PCTuning.cz

Motorola Droid 3 vypadá z profilu také mnohem štíhlejší a na jeho boku lze spatřit i micro HDMI a USB porty. Nezbývá však než si počkat na detailnější specifikaci od výrobce a především pak na parametr, který většinu z nás zajímá nejvíce - cenu. V Evropě se bude prodávat, stejně jako jeho předchůdci, s označením Motorola Milestone.

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama