krabice-k-deskam-asus-bude-zaroven-slouzit-i-jako-pc-skrin
Novinka Krabice k deskám ASUS bude zároveň sloužit i jako PC skříň

Krabice k deskám ASUS bude zároveň sloužit i jako PC skříň

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 3. 2011 13:20 15

Tomu se říká opravdová bedna. Má otvory pro větrání, umožní připojení periferií a dalších komponentů.

Reklama

ASUS na veletrhu CeBIT 2011 vystavuje nespočet nových produktů. Jak už to tak bývá, některé z nich jsou zajímavé (např. pohybový systém WAVI Xtion anebo GeForce GTX 580 Matrix) a zaslouží si obdiv, další prozměnu patří do skupiny recyklátů, které se lehce ztratí v davu (další a další netbooky a notebooky; pozn. aut).

Přijít dnes se skutečně zajímavým a originálním nápadem není vůbec lehké. Ale ASUS umí překvapit, což dokazuje i v Německu.

Na veletrhu prezentuje krabice ve kterých jsou základní desky přepravovány jako dočasné počítačové skříně. Balení z tvrdého papíru má vše potřebné: otvory pro připojení perferií, větrání a nabízí také prostor pro osazení dalšími komponenty, např. pevným diskem, nebo napájecím zdrojem.

Vychytávka má uživatelům umožnit počítač používat ještě před zakoupením „správné“ PC skříně, resp. jim vyjít vstříc, pokud potřebují rychle měnit základní desku, či jiné komponenty, což se zejména hodí v případě testování a laborování s frekvencemi.

Nejedná se jen tak o nějaké „plácnutí do vody“. O tom vás může přesvědčit i oznámení, že od června bude v tomto multifunčním balení dodávána minimálně jedna z desek formátu mini-ITX.

Zdroj: 1 2 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama