novy-easynote-od-packard-bell-dorazi-s-procesory-sandy-bridge-a-technologii-nvidia-optimus
Novinka Nový EasyNote od Packard Bell: Dorazí s procesory Sandy Bridge a technologií nVidia Optimus

Nový EasyNote od Packard Bell: Dorazí s procesory Sandy Bridge a technologií nVidia Optimus

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

3. 3. 2011 12:00 2

Výrobce připravuje nový notebook s 14“ displejem a procesory Sandy Bridge od Intelu. Ten by se měl dostat na trh již příští měsíc.

Reklama

Novinka nese název EasyNote NS a rozhodně má co nabídnout. Tento elegantní 14" model bude v dostání ve třech barevných provedeních a to černé (ebony black), červené (garnet red) a bílé.

Zajímavější jsou vnitřnosti zařízení. Do jeho 2.3kg útrob se vtěsnají procesory Intel Core i5 a Core i7 druhé generace (Sandy Bridge), až 4 GB RAM a pro data poslouží pevný disk s kapacitou 750 GB. Zmiňovaný 14" displej se pochlubí standardním rozlišením 1366 × 738 obrazových bodů. Pro grafický výkon je zde nVidia GeForce GT 520 nebo GeForce GT 540 (s podporou technologie Optimus) a nechybí ani optická mechanika DVD či Bur-ray.

Nový EasyNote od Packard Bell: Dorazí s procesory Sandy Bridge a technologií nVidia Optimus
i Zdroj: PCTuning.cz

Dále pak asi nepřekvapí  WiFi, Bluetooth 3.0, webová kamera s rozlišením 1,3 MPix, jeden USB 3.0 port, multidotykový touchpad a HDMI výstup. Výdrž na baterii by se měla pohybovat kolem slušných 4 hodin. Na trh se dostane s cenovku € 549 (cca 14 000 Kč) a pokud se za podobnou cenu dostane i k nám, byla by to zajímavá volba ke koupi, co myslíte?

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama