pitva-vykonneho-smartphonu-motorola-atrix
Novinka Pitva výkonného smartphonu Motorola Atrix

Pitva výkonného smartphonu Motorola Atrix

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 2. 2011 15:00

Zařízení se dostalo do rukou serveru iFixit. Ten ho podrobil detailní pitvě a vy se nyní můžete podívat, jak celý zákrok probíhal.

Reklama

Chytrý telefon s dvoujádrovým procesorem Tegra 2, 1 GB paměti a operačním systémem Android, jehož největší devíza spočívá v příslušenství. V okamžiku se navíc dokáže proměnit v počítač. Ano, řeč je o přístroji Motorola Atrix.

Telefon můžete připojit k dokovací stanici s úhlopříčkou 11,6“ a rozlišením 1366 × 768 pixelů, čímž dáte vzniknout takřka plnohodnotnému počítači. Tak nějak si dokáži představit budoucnost. Ostatně vědí to i samotní výrobci, tudy zkrátka vede cesta.

4“ displej Atrixu dokáže vykreslit 540 × 960 pixelů (qHD). Vnitřní paměť má kapacitu 16 GB. Zadní část disponuje 5Mpx fotoaparátem, který je schopný natáček videosnímky v režimu 720p. Přední slouží pro stále oblíbenější videohovory.

Motorola Atrix se již dostal na pulty obchodů. Na druhé straně Atlantiku se prodává s dvouletým závazkem u operátora za 199,9 dolarů. V evropských obchodech ho naleznete později. Konkrétní termín ale nebyl zatím upřesněn.

A protože je už se prodává, neunikl zrakům zručných chlapíků ze serveru iFixit. Ten celkem pravidelně provádí pitvy nově uvedených zařízení až do posledního šroubku. Výsledkem je sada fotografií, ale někdy také i poměrně komplexní návod. Pokud se chcete podívat, jak obnažený komunikátor vypadá, klikněte na tento odkaz. Ale buďte opatrní, však víte – šroubky ;)

Nepřehlédněte:

Motorola Atrix 4G: mobil, ale i srdce počítače

Pitva výkonného smartphonu Motorola Atrix
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: ifixit

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama