na-ipad-utoci-i-druhe-video-tabletu-s-androidem-3-0-honeycomb
Apple Novinka Na iPad útočí i druhé video tabletu s Androidem 3.0 Honeycomb

Na iPad útočí i druhé video tabletu s Androidem 3.0 Honeycomb

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 2. 2011 12:00 13

Asijští výrobci v segmentu tabletů zatím spíše paběrkují. Změnit to má optimalizovaný Android a také agresivní reklamní kampaň.

Reklama

I video na druhý tablet s Androidem 3.0 Honeycomb - LG Optimus Pad - si nebere servítky a tvrdě útočí na iPad od Apple. Upoutávka se nese v duchu spotů na film Transformers a je protkána řadou narážek na konkurenci.

Snímek vznikl při příležitosti startujícího veletrhu Mobile World Congress v Barceloně a můžete v něm např. vidět rozbití výlohy se známým logem, kdy navíc uslyšíte: „Optime. Zničíme zlo.“ Na samém konci potom uvidíte, kterak LG Optimus Pad v ruce rozdrtí jablko. Zde už je skutečně přání otcem myšlenky. Vsadím se, že koncem roku se budou znovu smát hlavně v Cupertinu. 

O tabletu LG jsme vás dříve informovali ve zprávě: LG G-Slate: tablet, který umí záznam 3D videa v 1080p. Multimediální zařízení nabídne 8,9“ displej s rozlišením 1280 × 768 pixelů a podporou 3D. V repertoáru má dvě kamery s možností záznamu 3D obrazu v režimu 1080p, akcelerometr, gyroskop, nebo 32GB interní paměť.

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama