parodie-duty-calls-ukazuje-ze-valcit-se-da-i-s-humorem
Novinka Parodie Duty Calls ukazuje, že válčit se dá i s humorem

Parodie Duty Calls ukazuje, že válčit se dá i s humorem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 2. 2011 14:00 10

Minihra si vtipně utahuje ze série Call of Duty a hromady otřepaných hollywoodských klišé.

Reklama
Parodie Duty Calls ukazuje, že válčit se dá i s humorem
i Zdroj: PCTuning.cz

Nekonečná recyklace herních sérií je skutečnost, která je opravdu nepříjemná a netěší žádného hráče. Nebylo by to ale Electronics Arts, aby v rámci reklamní kampaně na Bulletstorm nepřispěchalo se střílečkou, která si vtipně dobírá všechno, na čemž dnes staví převážná většina FPS her, z nichž vyčnívá hlavně „profláklá“ série Call of Duty.

Parodie Duty Calls je sice poměrně krátká, ale zato zdarma, a tak není divu, že si ji za poměrně krátký čas stáhlo už přes 1,25 milionu uživatelů. Ve hře se dočkáte spousty absurdních situací – např. procházíte lokací, když vás překvapí nepřítel s hláškou „já jsem nepřítel.“ Za každé zabití nepřítele potom odstáváte nové ohodnocení jako „Sergeat of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!“ Ve hře se potom nacházejí i exkluzivní superzbraně, jako například klacík ;)

V rovině spekulací se dokonce začíná mluvit o tom, že by mohlo vzniknout pokračování. Ti odvážnější potom doufají v plnou hru. Zde ale nejspíše zůstane pouze u přání, ostatně EA zatím nic nepotvrdilo. Bližší informace o Duty Calls naleznete přímo na oficiálních stránkách, odkud si hru o velikosti 762 MB můžete také zdarma stáhnout.

Zdroj: Eurogamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama