ocz-uvadi-kvalitni-zdroje-rady-zx-s-certifikaci-80-plus-gold
Novinka OCZ uvádí kvalitní zdroje řady ZX s certifikací 80 Plus Gold

OCZ uvádí kvalitní zdroje řady ZX s certifikací 80 Plus Gold

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

3. 2. 2011 08:00 2

Plně modulární napájecí zdroje OCZ ZX se vyznačují vysokou efektivitou, kterou ocení především hráči a majitelé nadupaných sestav.

Reklama

Modulární zdroje představené na veletrhu CES se chlubí účinností až 92%. Řada ZX zahrnuje 850W, 1000W a 1250W modely splňující normy ATX12V v2.2 a EPS12V, podporou multi-GPU (SLI / CrossFireX) a aktivním PFC (Power Factor Correction - ochrana proti rušení ostatních elektronických spotřebičů). O chlazení se stará 140mm ventilátor s kuličkovými ložisky a udávanou hodnotou MTBF (střední doba mezi poruchami) je 100 000 hodin.

OCZ uvádí kvalitní zdroje řady ZX s certifikací 80 Plus Gold
i Zdroj: PCTuning.cz

"Nové zdroje OCZ ZX poskytují výjimečný výkon a účinnost, stejně jako elegantní modulární design, který umožňuje zákazníkům rychlou a snadnou konfiguraci jen s kabely, které potřebují," řekl Charlie McMenomey, PSU Product Manager společnosti OCZ Technology. "Plně modulární design umožňuje snažší instalaci, stejně jako pomáhá zlepšit proudění vzduchu v systémech založených na vysoce výkonných komponentách. Pro maximální stabilitu přichází tato prémiová PSU s ultra-tichým ventilátorem o velkém průměru, uživatelé se tak mohou soustředit na své aplikace a hry bez rušivého hluku ventilátoru. "

OCZ uvádí kvalitní zdroje řady ZX s certifikací 80 Plus Gold
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro zvětšení klikněte

Na nové zdroje zaměřené na hráče a nadšence poskytuje výrobce pětiletou záruku. Jako první se objeví na pultech kanadských obchodů za 182 USD - 800W, 212 USD - 1000 W a 233 USD ( cca 4000 Kč) za 1250W variantu.

Zdroj: TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama