google-planuje-prodej-novin-a-casopisu-pro-zarizeni-s-androidem
Novinka Google plánuje prodej novin a časopisů pro zařízení s Androidem

Google plánuje prodej novin a časopisů pro zařízení s Androidem

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

4. 1. 2011 11:00

Internetový gigant údajně plánuje spustit online „novinový stánek“, kde bude nabízet digitální verze novin a časopisů. Bude se tak snažit konkurovat Applu, který podobnou službu poskytuje prostřednictvím iTunes Store.

Reklama

V tomto roce se na trh dostane spousta na Androidu založených zařízení, především pak tolik očekávané tablety. Pro Google se s Androidem otevřel obrovský trh, kam směřuje své služby a nevynechá jedinou možnost, jak by mohl konkurovat zařízením a službám Applu. Službu poskytující obsah tištěných novin a časopisů na jednom místě uživatelé Androidu zatím mohli jen toužebně vyhlížet. List WSJ tvrdí, že se možná dočkají a dokonce již prý probíhá jednání s vydavateli zvučných jmen: Time, Condé Nast a Hearst.

Google plánuje prodej novin a časopisů pro zařízení s Androidem
i Zdroj: PCTuning.cz

Je pravděpodobné, že projekt Googlu se zhmotní v průběhu letošního roku, ale zatím je těžké odhadnout, kdy přesně to bude. Prozatím mohou uživatelé využít programů z Android Marketu, jež poslouží pro pohodlnější čtení obsahu, nebo hlídání aktualit na určitých webech (např. NYTimes).

Nepřehlédněte:

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama