predvedeni-noveho-krale-pro-sandy-bridge-asus-maximus-iv-extreme-video
Novinka Předvedení nového krále pro Sandy Bridge ASUS Maximus IV Extreme [video]

Předvedení nového krále pro Sandy Bridge ASUS Maximus IV Extreme [video]

Jan Černý

Jan Černý

1. 1. 2011 12:00 14

ASUS uvolnil další detaily o nové desce pro procesory Sandy Bridge. Model se řadí do série ROG, a proto nabízí bohaté možností pro ladění výkonu.

Reklama

Marketingové oddělení Asusu přichystalo pro všechny fanoušky Intelu zajímavé video. V něm vám představí všechny technologie osazené na svém nejnovějším dítku s čipovou sadou Intel P67 a paticí LGA 1155. Nová deska patří z hlediska technologií k tomu nejlepšímu, co ASUS v roce 2011 nabídne. Jak se již stalo pro desky ze série Republic of Gamers (ROG) tradicí, plošný spoj desky nese černou barvu a sloty jsou laděny do červena. Velmi dobře jsou navrženy také chladiče – ty mají velmi členitou plochu, díky níž lépe vyzařují teplo do okolí než standardní „kostky“ z hliníku.

Předvedení nového krále pro Sandy Bridge ASUS Maximus IV Extreme [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

Ve výbavě má deska čtveřici slotů pro paměťové moduly DDR3, čyři PCIe ×16 v2.0 sloty, které podporují 3-way SLI a CrossFireX (mohou si však rozdělit pouze 20 PCIe linek). Královský je počet rozhraní – USB 3.0 portů naleznete rovnou 10, z nichž jednu dvojici můžete vyvést na přední panel. Dále nechybí čtveřice 6Gb/s SATA portů, eSATA, 7.1 audio a dvojice gigabitových síťovek. K zajímavým fičurám základní desky Maximus IV Extreme patří také možnost ladit nastavení BIOSu skrze mobilní telefon přes Bluetooth. V současnosti lze v některých obchodech učinit předobjednávku a to za necelých 8 000 Kč, tedy 300 Euro. Oficiálního uvedení na trh se deska dočká 9. ledna/januára.

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama