server-gizmodo-vybral-nejlepsi-hracky-roku-2010-nejvice-oceneni-ma-apple
Novinka Server Gizmodo vybral nejlepší hračky roku 2010. Nejvíce ocenění má Apple

Server Gizmodo vybral nejlepší hračky roku 2010. Nejvíce ocenění má Apple

Jan Troška

Jan Troška

17. 12. 2010 13:00 4

Server vybíral z kategorií nejlepší smartphone, počítač, tablet, foťák a přehrávač multimedií. Apple obsadil všechny kategorie.

Reklama

Kdyby Apple vyráběl foťáky, vyhrál by určitě i v kategorii o nejlepší zrcadlovku. Autorům serveru Gizmodo se nakousnuté výrobky evidentně líbí, i když musím uznat, že ve většině případů opravdu patří k tomu lepšímu na trhu. Nicméně jak znám Apple, vyrobil by zrcadlovku s čipem 5 Mpix, protože více uživatel nepotřebuje, a fotky by se daly stahovat jen přes iTunes.

Výběr Gizmoda nakonec obsadili všichni velcí výrobci, buď ve snaze o vyváženost, nebo aby se někdo neurazil. Celý žebříček i s doprovodným textem naleznete ve zdroji, přinášíme jen seznam.

1. Kategorie Nejlepší smartphone - Gizmodo s páteří z pudinku lišácky rozdělilo tuto kategorii na další podkategorie, aby se dostalo na každého. Vyhlásilo proto zvlášť vítěze pro nejlepší smartphone v síti AT&T, Sprint, T-Mobile a Verizon. Vyhrál tedy iPhone 4, HTC Evo, Nexus S, resp. HTC Incedible.

2. Kategorie Nejlepší počítač - vše opět rozděleno do menší kategorií. Nejlepším notebookem se stal Apple 15" MB Pro, jedním dechem však Gizmodo dodává, že v oblasti PC je to Toshiba Portégé R700. Nejlepším ultrapřenosným notebookem je opět Apple s modelem MacBook Air 11, resp. Sony Vaio Z. Dostalo se i na Asus, pro který byla vyrobena kategorie Nejlepší 3D notebook; vyhrál model G51Jx. 

Nejlepší procesor nebyl zvolen, za nejlepší desktopovou kartu server považuje Nvidii GeForce GTX 580 a nejlepší mobilní kartu Nvidii GeForce z řady 400M. Nejlepší základní deskou je Asus Rampage III Extreme, nejlepším routerem Netgear RangeMax V1 a konečně nejlepším SSD uložištěm je 64GB Kingston SNV435-S2. 

3. Kategorie Nejlepší tablet - ano, i zde kraluje Apple s iPadem. Nejlepší čtečkou knih byl zvolen Amazon Kindle 3 a nejlepším tabletem na Androidu nepříliš známý Barnes & Noble Nook Color.

4. Kategorie Nejlepší fotoaparát - nejlepší levnou zrcadlovkou je Canon T2i, ve střední třídě vyhrál Canon 7D a v nejvyšší Nikon D3s (resp. Canon 1D Mark IV, pokud prý využíváte více video). Nechybí samozřejmě ani Apple, vyhrál v kategorii nejlepší foťák v mobilu (iPhone 4). Zbývá nejlepší vodotěsný foťák, kterým se stal Panasonic Lumix DMC-TS2. 

5. Kategorie Nejlepší přehrávač - nej 3DTV se stal Panasonic TC-P50VT20, nejlepším Blu-ray přehrávačem LG BD570 "nebo" PS3. Jak již správně tušíte, když se někde umístil PS3, musí se někde objevit i Xbox 360. Ano, vyhrál v kategorii nejlepší herní konzole. A abychom to celé uzavřeli, nejlepším MP3 přehrávačem roku 2010 se stal podle Gizmoda nový iPod Touch.

Server Gizmodo vybral nejlepší hračky roku 2010. Nejvíce ocenění má Apple
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Zdroj: Gizmodo.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama