noctua-bude-nabizet-montazni-kit-pro-patici-1155-zdarma
Novinka Noctua bude nabízet montážní kit pro patici 1155 zdarma

Noctua bude nabízet montážní kit pro patici 1155 zdarma

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

1. 12. 2010 09:00 4

Noctua opět udělala krok, který snad nikdo jiný zatím neudělal. Zajistila kompatibilitu starších chladičů pro nadcházející desky s paticí 1155. Jak? Čtěte v novince.

Reklama

Noctua včerejší zprávou může vykouzlit úsměv nejednomu zákazníkovi. Máte už pár let nějaký výkonný chladič od výrobce Noctua a plánujete přechod na novou platformu Intel Sandy Bridge? Pak byste určitě museli koupit nový chladič, který budou s danou paticí kompatibilní. Včera Noctua oznámila, že svým zákazníkům nabídne montážní kit pro starší chladiče na patici 1155 zdarma.

Montážní kit NM-I3 je založena na uchycovacím systému SecuFirm2 a obsahuje zaizolovaný backplate, potřebné spony a šroubky. A co budete muset udělat, abyste získali tento montážní kit? Samozřejmě musíte mít chladič, který má uchycovací systém SecuFirm2. Dále musíte naskenovat, vyfotit nebo jinak zaznamenat doklad o koupi chladiče Noctua a fotku základní desky nebo procesoru do patice 1155. Jak se bude postupovat dále (jestli Noctua vytvoří speciální formulář, nebo jestli se budou posílat přímo mailem) ještě není jasné, ale přikláním se k první variantě. Přesto, že má Noctua už velkou nabídku chladičů s kompatibilitou pro patici 1155 (jmenovitě NH-C14, NH-D14, NH-C12P SE14, NH-U12P SE2, NH-U9B SE2), je tohle velice pozitivní krok směrem k zákazníkům

Noctua bude nabízet montážní kit pro patici 1155 zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama