s-google-earth-se-budete-moci-podivat-do-vesmiru
Novinka S Google Earth se budete moci podívat do vesmíru

S Google Earth se budete moci podívat do vesmíru

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

18. 10. 2010 09:00 10

Google se spojil s firmou Slooh, aby integrovali do programu Google Earth novinku, která vám umožní se podívat do vesmíru.

Reklama

V pátek Slooh a Google se dohodli, že Google integruje do svého prohlížeče Země technologii zvanou Slooh's Space Camera. Tato novinka tak uživatelům nabídne možnost prozkoumávat temný vesmír. Slooh's Space Camera využívá živého streamování z teleskopů umístěných na Kanárských ostrovech, Chile a Austrálii.

"Jsme nadšeni, že můžeme oznámit tuto integraci s aplikací Google Earth, který splňuje naše požadavky na podporu vědy a znovu spojit lidi s přírodou kolem nich," řekl Michael Paolucci, zakladatel Slooh.

"Sdílení pohledu přes dalekohled je silný zážitek a jsme rádi, že nyní můžeme sdílet tento pohled s publikem na celém světě  pomocí Google Earth."

S Google Earth se budete moci podívat do vesmíru
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Pokud se uživatelé budou chtít dívat na živě streamovaný obraz z vesmíru, budou si muset zaplatit speciální členství. To bude stát $5,95 (100 Kč) za měsíc, $29,95 (520 Kč) za půl roku a $49,95 (870 Kč) rovnou za celý rok. Uživatelé bez členství pak budou mít pouze přístup k 35 000 unikátních fotografií. Uživatelé budou moci plnit astronautské mise, sledovat

živé vysílání z nebeských událostí (jako je zatmění měsíce, invaze vetřelců, atd.) dokonce s vyprávěním od

Boba Bermana

, což je známý astronom, který založil několik observatoří.

Zdroj: Hothardware, Slooh

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama