grafickych-karet-pod-znackou-geforce-se-evropane-zrejme-nedockaji
Novinka Grafických karet pod značkou GeForce se Evropané zřejmě nedočkají!

Grafických karet pod značkou GeForce se Evropané zřejmě nedočkají!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 10. 2010 16:37 7

Bude prodej pouze specifickou záležitostí území Spojených států?

Reklama

V minulých dnech nVidia šokovala svět, když prohlásila, že se chystá participovat na prodeji svých modelů na úkor AIB (Add-In-Board) partnerů. Společnost prodává pod značkou GeForce své akcelerátory prostřednictvím obchodního řetězce BestBuy (největší síť počítačových obchodů ve Spojených státech). Tyto grafiky pro firmu vyrábí i někteří další výrobci. Evropanům a jejich obchodům se pravděpodobně ale obloukem vyhnou. Tento trh je totiž více segmentován, oproti USA více rozmělněn.

Za Atlantikem je Best Buy logickým partnerem, má totiž síť prodejen (pozn. přesně 1.093) téměř po celé zemi. Grafiky distribuované pod značkou nVidia GeForce jsou zřejmě výplní mezery, která vznikla likvidací BFG a větším zaměřením XFX na akcelerátory konkurenční stáje.

Grafických karet pod značkou GeForce se Evropané zřejmě nedočkají!
i Zdroj: PCTuning.cz

Fotografie, která v úterý oběhla celý svět. V ČR jsme vás informovali jako první

Nejsilnějším spojencem Jensenovi party v zámoří je společnost eVGA. Ta se v této souvislosti nechala slyšet, že pro ni neočekávaný krok není překvapivý. Joe Darwin, mluvčí eVGA, poté uvedl: „Naše firma nabízí vynikající technickou podporu. Průměrná doba reklamace (RMA) se u nás pohybuje v řádu dvou dnů. V tomto ohledu s námi nemůže nikdo soutěžit“. Více informací přinese avizovaná tisková zpráva v příštím týdnu. Zda se překvapivé rozhodnutí nVidii vyplatí následně až jedna ze základních fyzikálních veličin, kterou není nic menšího než-li čas.

Nepřehlédněte:

GeForce pod značkou Nvidia v USA

Zdroj: Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama