wgt-starcraft-2-ceska-spicka-na-dosah-ruky
Novinka WGT StarCraft 2: Česká špička na dosah ruky

WGT StarCraft 2: Česká špička na dosah ruky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 10. 2010 08:30

Známý herní portál již zítra organizuje největší offline turnaj pro tuzemskou StarCraft 2 komunitu.

Reklama

Již tuto sobotu se v pražské herně Battlezone koná prestižní offline akce ve hře StarCraft 2, kterou organizuje herní portál Grunex společně se svými partnery. Nejedná se o nic jiného, než fenomenální turnaj WGT, ve kterém se tentokrát hraje o ceny za více než 20tisíc korun! 2.října se tak do Prahy sjede téměř celá tuzemská špička v této stále populárnější a podporovanější hře na turnaj s názvem World GameMaster Tournament - StarCraft 2. Do offline finále se finalisti dostávali přes celkem 10 online kvalifikací, z každé kvalifikace pak postupovali 2 hráči.

WGT StarCraft 2: Česká špička na dosah ruky
i Zdroj: PCTuning.cz

Chybět samozřejmě nemůže ani nedávný vítěz ZOTAC cupu, eSuba.PredY, který je také hlavním adeptem na vítězství. Porazit ho a vyhrát tak opravdu lákavé ceny se ovšem budou snažit další velice kvalitní a zkušení hráči. Kompletní shrnutí online kvalifikací a seznam všech účastníků naleznete na stránkách herního portálu. Celou akci bude monitorovat štáb GrunexTV, který tak posléze přinese shrnující reportáž z této akce. Podpořit své oblíbence můžete i Vy! Vstup na celou akci je totiž zcela zdarma.

WGT StarCraft 2: Česká špička na dosah ruky
i Zdroj: PCTuning.cz

Na spadnutí je ovšem také další prestižní akce pod záštitou Grunexu s názvem Intel Grunex CoD4 LAN, ve kterém se bude hrát o procesory Intel Core i5, které doplňují opravdu lákavé prize money. K tomuto offline turnaji, který se uskuteční již 16.10, vydal štáb GrunexTV opravdu povedené Promo video. Toto promo video, které je také takovou malou ochutnávkou, na co se mohou účastníci těšit, můžete shlédnout na stránkách herního portálu Grunex.

Zdroj: TZ Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama