soutezte-a-vyhravejte-s-hernim-portalem-grunex
Novinka Soutěžte a vyhrávejte s herním portálem Grunex

Soutěžte a vyhrávejte s herním portálem Grunex

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 9. 2010 08:00

Tentokrát si pro Vás připravil zajímavou soutěž o hru, trička a plakáty k nové strategické hře R.U.S.E.

Reklama

Herní portál Grunex pro své návštěvníky a fanoušky i nadále připravuje zajímavé soutěže a turnaje. Tentokrát si pro Vás připravil zajímavou soutěž o hru, trička a plakáty k nové strategické hře R.U.S.E. Na své si přijdou také hráči stále populárnější hry Heroes of Newerth, jelikož pro ně Grunex bude pořádat první český LAN turnaj s podporou společnosti Intel.

Soutěžte a vyhrávejte s herním portálem Grunex
i Zdroj: PCTuning.cz

Pravidla jsou opravdu jednoduchá. Stačí se připojit do Grunex skupiny na Facebooku a na zeď napsat RUSE! Tímto se zařadíte do slosování o 5 cen! Kdo ví, možná se štěstí usměje na Vás. Více informací o samotné hře a seznam výher naleznete v oficiálním článku na stránkách Grunexu.

Soutěžte a vyhrávejte s herním portálem Grunex
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro hráče pomyslného nástupce hry Warcraft: III Defense of the Ancients (DotA) a stále populárnější a podporovanější hry Heroes of Newerth si Grunex připravil opravdu zajímavý LAN turnaj s názvem Intel Grunex HoN LAN #1. Historicky první LAN turnaj v této hře v České republice se pod záštitou Grunexu uskuteční již 9.října tohoto roku v pražské herně Battlezone. Pro ty nejlepší je připravena finanční hotovost, kterou doplňují ceny od partnerů turnaje. Pro všechny hráče je navíc u vstupu zajištěno občerstvení v podobě zákusků od 7Days a energetických nápojů Big Shock! Celou akci bude monitorovat štáb internetové televize GrunexTV! Kompletní informace naleznete v oficiálním článku turnaje na Grunexu.

Zdroj: TZ Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama