blizzard-podvadis-ve-starcraftu-2-budes-zabanovan
Novinka Blizzard: Podvádíš ve Starcraftu 2? Budeš zabanován

Blizzard: Podvádíš ve Starcraftu 2? Budeš zabanován

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 9. 2010 14:00 5

Herní studio se chystá zatočit s nepoctivci a nebude mít žádné slitování.

Reklama

Nechť je toto varováním pro všechny, kteří se chystají podvádět, neboli „čítovat“ při hraní Starcraft II: Wings Of Liberty. Herní studio Blizzard, které je známé svým nekompromisním postojem k nepoctivcům ve hře World of Warcraft, si nyní posvítí na hráče úspěšné strategie.

Mnoho z vás se jistě setkalo s někým, kdo používal zakázané zlepšováky do hry a tím získal nějaké výhody navíc. Aktivní hráči multiplayeru Call of Duty, ale i jiných stříleček si určitě vzpomenou, jaké to je, když ví protivník o každém jejich kroku, zastřelí je přes zeď nebo má nekonečné množství munice. Poctivým hráčům tyto praktiky otravují život, omezují je a kazí radost ze hry.

Blizzard: Podvádíš ve Starcraftu 2? Budeš zabanován
i Zdroj: PCTuning.cz

 

V uveřejněném komuniké říká Blizzard ohýbání pravidel jasné NE. Podvodníky a další nepoctivce bude banovat a nebude mít žádné slitování. Pokud se chystáte zneužít chyb v systému nebo použít modifikovaného herního klienta, dobře si to rozmyslete, nemusí se vám to vyplatit. „Pokud budete přistiženi, účet na službě Battle.net vám zablokujeme a do hry se už nedostanete, nikdy. Podvádění v našich hrách bereme velmi vážně“ uzavírá herní studio.

Zdroj: Crunchgear

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama