jak-se-prihlasujete-na-pct
Novinka Jak se přihlašujete na PCT?

Jak se přihlašujete na PCT?

Helmich Jiří

Helmich Jiří

24. 8. 2010 10:59 4

V dnešní anketě bychom rádi zjistili, jakým způsobem se přihlašujete na PCTuning. 

Reklama

 V době, kdy jsme nasazovali nový redakční systém jsme také sjednotili databázi uživatelů s diskusním fórem. Podle ohlasů některých z vás ovšem tato situace není ideální a přáli byste si změnu. Chceme tedy zjistit, kolik z vás je vlastníkem jakého universálního internetového účtu a případně se přizpůsobit. Zároveň nás také zajímá, kolik z vás se na PCTuning momentálně vůbec nepřihlašuje a tím pádem nezasahuje do diskusí. Hlasujte tedy v anketě, kterou naleznete na pravém boku každé stránky PCTuning.cz.

Jak se přihlašujete na PCT?
i Zdroj: PCTuning.cz

Universálních internetových účtů je dnes celá řada, počínaje nejstarším OpenID, přes Twitter účet až po Facebook Connect. Je to souboj velkých hráčů a o každém z nich určitá skupina uživatelů internetu tvrdí, že by mu nesvěřil svoje data. Facebook se přitom jeví jako nejméně spolehlivý z nich a zdá se, že mu data svěřuje nejvíce uživatelů. Platí to i pro komunitu kolem PCTuningu? Hlasujte v anketě.

Aktualizace: Aby byla anketa přehlednější a lépe pochopitelná, tak jsme jí upravili a zjednodušili. Pokud jste už jednou hlasovali, tak v opravené verzi můžete znovu...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama