msi-fx610-notebook-s-phenomem-ii-ktery-potesi
Novinka MSI FX610: Notebook s Phenomem II, který potěší

MSI FX610: Notebook s Phenomem II, který potěší

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 8. 2010 20:00 8

Poohlížíte se po notebooku, avšak vaším zásadním požadavkem je, aby neobsahoval procesor Intel?

Reklama

Zajímavý 15,6“ model od MSI využívá slušné komponenty a je postaven na platformě AMD Vision Ultimate. Stroj byl osazen tříjádrovým procesorem Phenom II, Radeonem HD 5470 s 1 GB videopaměti, poskytne dva paměťové sloty SODIMM, které mohou nést až 8 GB a v závislosti na konfiguraci je připraveno i datové úložiště v kapacitě 250, 320 nebo 500 GB.

MSI FX610: Notebook s Phenomem II, který potěší
i Zdroj: PCTuning.cz

Dále byla integrována DVD mechanika, HD webkamera, multiformátová čtečka paměťových karet (5 in 1), Gigabitový Ethernet, čip WiFi 802.11 n, Bluetooth 2.1 + EDR, tři USB 2.0 konektory, jeden port eSATA a VGA/HDMI výstup. Přenosný počítač váží 2,4 kilogramu, je svázán s technologiemi ECO Engine, GPU Boost a Cinema Pro, má šestičlánkovou baterii a využívá systému Windows 7 v edici Home Premium. Pomocí klávesové zkratky můžete přepínat mezi diskrétní a integrovanou grafickou kartou, avšak manuálně. Cena nebyla zveřejněna.

Aktualizace: Výdrž baterie by se měla pohybovat okolo 5 až 6 hodin. Notebook u nás bude pravděpodobně dostupný koncem 3. čtvrtletí za cenu okolo 20 000 Kč s DPH.

Zdroj: TechSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama