notebook-acer-aspire-1551-mobilita-kombinovana-s-vykonem
Novinka Notebook Acer Aspire 1551 - mobilita kombinovaná s výkonem

Notebook Acer Aspire 1551 - mobilita kombinovaná s výkonem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 6. 2010 13:00 4

Počítače se staly našimi každodenními společníky. Už dávno je nenecháváme doma nebo v kancelářích, nosíme je všude s sebou a stále více je využíváme k zábavě.

Reklama
Notebook Acer Aspire 1551 - mobilita kombinovaná s výkonem
i Zdroj: PCTuning.cz

Aspire 1551 je postavený na platformě 2010 AMD Ultrathin Notebook, která spojuje dvoujádrový procesor AMD Turion II Neo, čipovou sadu AMD M880G a grafiku ATI Radeon HD 4225. Notebook s tloušťkou cca 1”, hmotností přibližně 1,40 kg a displejem 29,5 cm (11,6”) je dostatečně lehký, abyste ho mohli nosit neustále s sebou. Počítač, který se vejde do tašky i kabelky, umožňuje využít vestavěnou webovou kameru Acer CrystalEye a digitální mikrofon k chatování, fotografování anebo videokonferenci, a tak udržovat spojení s okolím. Multiformátová čtečka paměťových karet poté usnadňuje sdílení oblíbených snímků.

Notebook Acer Aspire 1551 - mobilita kombinovaná s výkonem
i Zdroj: PCTuning.cz

Aspire 1551 je vybaven připojením WiFi s podporou technologie Acer SignalUp, která zajišťuje kvalitnější vysílání a příjem, volitelným modulem 3G či Bluetooth a rozhraním Gigabit Ethernet LAN. Displej Acer CineCrystal disponuje úhlopříčkou 29,5 cm (11,6”), panelem podsvíceným LED diodami s vysokým rozlišením 1366x768 a poměrem stran 16:9. 

Notebook v černém, stříbrném, červeném a hnědém provedení vypadá poměrně vkusně. Praktický mřížkovaný povrch víka zaručuje vyšší odolnost notebooku proti povrchovým poškozením a rýhám. Zaoblené rohy a elegantní profil mu dodávají kultivovaný vzhled. Pod víkem se nachází klávesnice standardní velikosti, která zaručuje pohodlné psaní a stylová plocha pro opření dlaní s povrchem z kartáčovaného kovu. Přes své malé rozměry je Aspire 1551 vybaven interním pevným diskem s kapacitou až 640 GB, která je více než dostatečná pro archivování digitálního obsahu a až 4GB pamětí DDR3.

Zdroj: TZ Acer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama