transcend-predstavuje-kontroler-pro-porty-usb-3-0
Novinka Transcend představuje kontrolér pro porty USB 3.0

Transcend představuje kontrolér pro porty USB 3.0

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 5. 2010 12:00 3

Prahnete po novém standardu USB 3.0 a nechcete vyměnit vaši stávající desku? Možná vás v tom případě zaujme novinka Transcend.

Reklama

Kontrolér PDU USB 3.0 je solidní řešení pro uživatele počítačů, kteří nechtějí vyměnit základní desku jen kvůli tomu, aby podporovala nové rozhraní. Díky použití rozhraní PCI Express 2.0 x1 je kontrolér kompatibilní se všemi dostupnými základními deskami a zaručuje neomezenou oboustrannou komunikaci mezi počítačem a libovolným USB zařízením přípojeným k počítači.

Transcend představuje kontrolér pro porty USB 3.0
i Zdroj: PCTuning.cz

PDU3 USB 3.0 je vybaven dvěma USB 3.0 porty s propustnosti až do 5Gb/s. Je to teoreticky až desetinásobné zrychlení přenosu dat oproti předchozímu USB 2.0. Kontrolér je zpětně kompatibilní, proto zajistí komunikaci se staršími zařízeními, která používají USB 1.1 nebo USB 2.0.

Transcend představuje kontrolér pro porty USB 3.0
i Zdroj: PCTuning.cz

Zařízení navíc poskytuje 900mA napájení na každý port, což je o 80% více než u USB 2.0. Tím je zaručena stabilnější práce zařízení s větším příkonem, a rychlejší dobíjení napájecích akumulátorů. PDU3 USB 3.0 spolupracuje s operačním systémem Windows 7. Na zařízení se vztahuje 2letá záruka výrobce.

Doporučená maloobchodní cena kontroléru pro porty USB 3.0 PDU3 činí 590,- Kč s DPH.

Zdroj: Transcend

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama