finale-world-gamemaster-tournament-tuto-sobotu-v-praze
Novinka Finále World GameMaster Tournament tuto sobotu v Praze

Finále World GameMaster Tournament tuto sobotu v Praze

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 3. 2010 11:40 4

Ve finále turnaje se utká osm nejlepších týmů v populární střílečce Call of Duty 2, která se odehrává ve druhé světové válce.

Reklama

Finále turnaje ze série World GameMaster Tournament se uskuteční již tuto sobotu 27.3. od 12:30 v prostředí pražské herny Battlezone. Finalisté se díky podpoře firem ASUS a Intel utkají o výbavu pro hráče v hodnotě 55 tisíc korun. Celkem osm pětičlenných týmů, které prošly náročnými kvalifikacemi, si to rozdá ve hře Call of Duty 2. Druhý díl, probíhající ve druhé světové válce, si získal oblibu široké komunity hráčů u nás i na Slovensku. Finále předcházely čtyři online kvalifikace, do nichž se zapojilo více než 500 hráčů. Z každé kvalifikace pak postoupily do sobotního pražského finále dva týmy.

Finále World GameMaster Tournament tuto sobotu v Praze
i Zdroj: PCTuning.cz

Republic of Gamers = výbava pro hráče

Produkty výrobce ASUS z řady Republic of Gamers (ROG) znají hráči a overclockeři zejména kvůli kvalitní konstrukci, inovacím a vysokému výkonu. Z nejnovějších ROG produktů zmiňme ASUS G73Jh inspirovaný konstrukcí neviditelného letounu, jenž je určen hráčům, kteří jsou často na cestách. K dalším novinkám se řadí grafické karty řady MATRIX a výkonnou základní desku Rampage III Extreme pracující na bázi X58, jež podporuje využití až čtyř grafických karet zároveň.

Zdroj: TZ ASUS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama