kompaktni-petikanalovy-reproduktor-asus-cine5
Novinka Kompaktní pětikanálový reproduktor ASUS Cine5

Kompaktní pětikanálový reproduktor ASUS Cine5

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 3. 2010 11:00 17

ASUS představil reproduktor k PC s názvem Cine5, který nabízí pětikanálový prostorový zvuk s maximálním výkonem 28 W.

Reklama

O chystaném reproduktoru Cine 5 Soundbar z produkce ASUS jsme na našem magazínu již psali. Dnes si naposledy shrneme všechny podstatné informace a nabídneme vám také přehlednou tabulku s neméně důležitými parametry.

Cine5 je první PC reproduktor na světě, který nabízí prostorový zvuk za pomoci nové technologie EmbracingSound Theatre HD. Ta reprodukuje pětikanálový zvuk, což ocení uživatelé zejména při hraní akčních FPS her a sledování filmů. Inovovaný reproduktor dokáže také opětovně expandovat zredukovaný 5.1kanálový zvuk ze stereofonních zdrojů, jako jsou malá PC, notebooky, přehrávače médií nebo iPody, a přehrát plnohodnotný prostorový zvuk.

Kompaktní pětikanálový reproduktor ASUS Cine5
i Zdroj: PCTuning.cz

Kompaktní pětikanálový reproduktor ASUS Cine5
i Zdroj: PCTuning.cz

Cine5 je vybaven kvalitními měniči a speciálně navrženou bassreflexovou ozvučnicí, což zaručuje až o 15 dB silnější basy než jiné reproduktory podobné velikosti. V konfiguraci je zapojeno více měničů, takže klesá jejich zatížení až o 50 %. To se projeví mimo jiné v lepší vysokofrekvenční odezvě. Jeho zakřivený tvar, provedení v lesklé černi a kovový ovladač hlasitosti se dobře hodí k většině monitorů.

Vybrat si lze mezi pryžovým a kovovým stojanem s různými velikostmi. Ocení ho zejména ti, kteří chtějí solidní zvuk a mají přitom na stole nebo v pokoji málo prostoru pro více satelitů.

Zdroj: ASUS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama