cebit-2010-novinky-u-nvidie-480-stale-zahalena
Novinka CEBIT 2010: novinky u NVIDIE - 480 stále zahalena

CEBIT 2010: novinky u NVIDIE - 480 stále zahalena

Filip Eckstein

Filip Eckstein

5. 3. 2010 08:00 11

  Nový ročník hannoverského veletru jsme započali návštěvou u stánku NVIDIE.

Reklama

Prohlídku stánku NVIDIE jsme za doprovodu PR managera Igora Staňka započali předváděčkou zbrusu nového fyzikálního modelu, jehož příchod je přímo spojován s triumfálním odhalením nové GTX 480 (jádro G100). Ta je přitom ze strategických důvodů stále zahalena rouškou tajemství. NVIDIA tak v průběhu letošního veletrhu odmítala desítky nespokojených novinářů doufající alespoň v jeden relevantní fakt, který by tak celé embargo alespoň 21 dní před oficiálním vydáním karty jemně poodhalil.

CEBIT 2010: novinky u NVIDIE - 480 stále zahalena
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Avšak ani přes ty všechny tajnosti si NVIDIA neodpustila všechny přítomné skříně v předváděcí místnosti pro tisk opatřit 480kou . Na vlastní oči jsme se tak o síle nového fyzikálního enginu a použití tessalace mohli přesvědčit z poměrně velkého množství technologických dem.

S kolegou Šarmanem je nám zcela jasné, že spekulací o příchodu nového trhače monitorů již bylo dost, a tak by bylo velmi neobjektivní se pouštět do dalších, proto se ve stánku NVIDIE pomalu přesouváme o pult dál. Tam už na nás čekala 3D NVIDIA Vision umožňující hrát hry až na třech monitorech v kombinaci s 3D brýlemi.

CEBIT 2010: novinky u NVIDIE - 480 stále zahalena
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama