bude-se-zune-hd-prodavat-po-celem-svete
Novinka Bude se Zune HD prodávat po celém světě?

Bude se Zune HD prodávat po celém světě?

Michal Kleman

Michal Kleman

17. 2. 2010 12:00 3

Multimediální přenosný přehrávač Microsoft Zune HD je dostupný pouze v zemích severní Ameriky, zájemci o něj však nemusí zoufat.

Reklama

Elegantní přehrávač založený na platformě nVidia Tegra jistě mnohé uživatele zaujal, bohužel pro náš, tento zajímavý kus hardware se prodává pouze v Severní Americe, podle posledních zpráv však nemusí jít o konečný stav. Spolu s vypuštěním Windows Phone 7 Series bliklo nové světlo naděje pro potenciální zájemce o Zune HD v Evropě. Nové telefony Microsoftu, které budou samozřejmě integrovat multimediální zařízení a telefon po vzoru iPhonu od Apple, by se měly rozšířit celosvětově, nejen pro malou část západní civilizace.

Bude se Zune HD prodávat po celém světě?
i Zdroj: PCTuning.cz

Casey McGee dostal v rozhovoru pro ZDNet otázku, jak postihne rozšíření ZunePhonu samotnou řadu přehrávačů. Ten na otázku odpověděl celkem vyhýbavě, služby spojené se Zune budou dostupné všude, kde se bude zařízení prodávat. Otázkou je, zda-li mluvil o zpřístupnění služby Marketplace, která je i v současnosti dostupná uživatelům konzole XboX 360, nebo chtěl naznačit, že s telefonem se do zbytku světa rozšíří i přehrávač a s ním spojené služby. A když už Microsoft zprovozní distribuční síť pro mobilní telefony, společně se zázemím pro stahování her, aplikací, videí, filmů a hudby, proč toho nevyužít naplno? Na druhou stranu se naskýtá otázka, zda-li to má cenu. nVidia brzy představí další generaci Tegry a přeci jen, každý, kdo toužil po multimediálním přehrávači a nesáhl po smartphonu, již jistě vlastní iPod Touch.

Podle Hexus a ZD Net

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama