asus-a-dozvuky-z-ces-2010-digitalni-zabava-a-komponenty
Novinka Asus a dozvuky z CES 2010 - digitální zábava a komponenty

Asus a dozvuky z CES 2010 - digitální zábava a komponenty

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 1. 2010 15:00 1

Výrobce Asus představil na veletrhu CES 2010 celou řadu zábavních řešení a digitálních komponent.

Reklama

Novou generaci multimediálního přehrávače O!Play, základní desky s podporou rychlých rozhraní USB 3.0 a 6Gb/s, grafické karty Bravo, vícekanálový reproduktor Cine5 Soundbar a nové modely tenkých LCD monitorů Designo MS.

Multimediální přehrávač - ASUS O!Play Air HDP-R3 – nově s WiFi a čtečkou karet

Multimediální HD přehrávač ASUS O!Play Air HDP-R3 umožňuje uživatelům nově přistupovat k digitálnímu obsahu na různých místech včetně PC a síťových úložišť NAS bezdrátově. Toto univerzální zařízení nabízí přehrávání videa, fotografií i hudby a podporuje High Definition a řadu formátů, včetně MPEG1/2/4, H.264, VC-1 a RMVB. HD přehrávač přenáší data rychlostí až 600 Mb/s, což zaručuje plynulé streamování médií. Vestavěná čtečka paměťových karet umožňuje přístup k digitálním souborům a fotografiím uloženým na kartách ve formátech CompactFlash (CF), Secure Digital (SD/MMC) nebo Memory Stick (MS/MS Duo).

Asus a dozvuky z CES 2010 - digitální  zábava a komponenty
i Zdroj: PCTuning.cz

Základní desky ASUS řady P7P55D-E a P7H57D-V EVO

Základní desky ASUS P7P55D-E a ASUS P7H57D-V EVO jsou vybaveny zabudovaným čipem Unique PCIe X4 Bridge Chip a podporují rychlá rozhraní nové generace USB 3.0 či SATA 6 Gb/s. Díky tomu mohou uživatelé, kteří často využívají multimédia, přenášet data až desetkrát rychleji ze zařízení USB 3.0 a ukládat je až dvakrát rychleji na pevné disky s nejnovějším rozhraním SATA. Taková rychlost umožní například uložit 20GB film v HD kvalitě za pouhých 70 sekund nebo přesunout hudební soubor o velikosti 4 MB za přibližně 0,01 sekundy.

Asus a dozvuky z CES 2010 - digitální  zábava a komponenty
i Zdroj: PCTuning.cz

Grafické karty řady Bravo

Grafické karty řady Bravo disponují funkcí automatického řízení jasu. Integrovaná technologie Splendid Plus a světelný snímač sleduje okolní osvětlení a podle toho se upravuje obrazový výstup. Výsledkem je optimální vizuální pohodlí a věrné zobrazení barev a odstínů. Uživatel vybírá ze čtyř přednastavených režimů – Theater, Gaming, Picture a Auto. Vylepšená konstrukce napájení snižuje spotřebu energie o 28 % v režimu 2D a snižuje množství vzniklého tepla. Tím se zabraňuje mechanickému selhání, které může způsobit přílišné zahřívání.

Asus a dozvuky z CES 2010 - digitální  zábava a komponenty
i Zdroj: PCTuning.cz

Reproduktor ASUS Cine5 Soundbar

Reproduktor Cine5 Soundbar nabízí dynamický a plnohodnotný vícekanálový prostorový zvuk, který nejlépe vynikne ve hrách a při sledování videa. Cine5 Soundbar je schopen opětovně expandovat zredukovaný 5.1kanálový zvuk ze stereofonních zdrojů, jako jsou malá PC, notebooky, přehrávače médií nebo iPody, a přehrát plnohodnotný prostorový zvuk. přináší Kvalitní reprodukci nejhlubších kmitočtů zprostředkovává funkce Bassreflex.

Asus a dozvuky z CES 2010 - digitální  zábava a komponenty
i Zdroj: PCTuning.cz

Monitory řady Designo MS

ASUS představil také nové modely z řady svých tenkých monitorů Designo MS - MS238H, MS228H a MS208N o úhlopříčkách 20“ až 23“. LED monitory řady Designo MS využívají technologii ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) a nabízí kontrastní poměr 10 000 000 : 1. Dále se vyznačují rozlišením Full HD 1080, rychlou 2ms (šedá-šedá) odezvou a optimalizací barev pomocí technologie ASUS Splendid Video Intelligence. Monitory řady Designo MS neobsahují žádnou rtuť a dosahují až o 45 %* vyšší úspory energie a až o 30 % nižších emisí CO2 než běžné monitory. Náklon displeje pomocí jediného prstu umožňuje kruhový stojan. Přední lesklý černý panel doplňuje zadní část v odstínech světle modré, zlatě hnědé a světle zelené.

Asus a dozvuky z CES 2010 - digitální  zábava a komponenty
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ ASUS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama