nejvetsi-freehoster-pipni-cz-meni-technologicke-zazemi
Novinka Největší freehoster PIPNI.cz mění technologické zázemí

Největší freehoster PIPNI.cz mění technologické zázemí

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

29. 12. 2009 11:00 2

Největší freehostingový poskytovatel PIPNI.cz mění své technologické zázemí a novým partnerem se stala telekomunikační společnost VSHosting s.r.o.

Reklama

Tisková zpráva: Největší freehostingový poskytovatel PIPNI.cz (www.pipni.cz), zajišťující webhosting desetitisícům webů, mění po mnoha letech své technologické zázemí. Novým technologickým partnerem pro zajištění páteřní internetové konektivity a kvalitních služeb datového centra se stala telekomunikační společnost VSHosting s.r.o. (www.vshosting.cz), která působí na českém a slovenském trhu jako přední poskytovatel zejména v oblasti server housingu, dedikovaných serverů a poskytování páteřní internetové konektivity.

Největší freehoster PIPNI.cz mění technologické zázemí
i Zdroj: PCTuning.cz

Společnost PIPNI je známá jako největší průkopník v oblasti freehostingu, kdy jako první začala bezplatně poskytovat nadstandardně velký úložný prostor pro webové stránky uživatelů a všechny služby do té doby běžné poskytované pouze na placeném webhostingu. Dle serveru www.webhosting.info patří PIPNI mezi jednu z největších webhostingových společnosti v České republice. Prvenství získalo PIPNI i v případě technologie vserver, kdy jako první začalo poskytovat bezplatné virtuální servery.
 

Společnost VSHosting byla vybrána jako technologický partner především z důvodu kvalitního technického zázemí, které klade důraz na špičková datová centra, síťovou infrastrukturu s propustností n x 10Gbps a kvalitní a rychlé dohledové oddělení.

Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama