asus-crosslink-jednoducha-synchronizace-a-sdileni
Novinka Asus CrossLink - jednoduchá synchronizace a sdílení

Asus CrossLink - jednoduchá synchronizace a sdílení

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

19. 11. 2009 14:46 14

Asus představil produkt, který by mohl být zajímavý pro nejednoho z vás. Jedná se o Asus CrossLink, který vám pomůže rychle synchronizovat data na dvoupočítačích, nebo třeba nasdílet mechaniku pro netbook.

Reklama

Asus představil své řešení jednoduchého synchronizování a sdílení. Jedná se o upravený flash disk, který je připojen do jednoho zařízení a pomocí kabelu, který vede z toho flash disku, je možné nasdílet cokoliv, od mechaniky po internet. Dále je také možné dodaným softwarem sdílet různé soubory.

Asus CrossLink - jednoduchá synchronizace a sdílení
i Zdroj: PCTuning.cz

Kabel ASUS CrossLink se dodává ve dvou barevných variantách. Černý kabel ASUS CrossLink slouží jako úložné zařízení s kapacitou 2 GB. Bílý kabel CrossLink je k dostání v kapacitách 2 GB a 4 GB a obsahuje rozhraní pro přenos dat, které je kompatibilní i s počítači Macintosh, takže se hodí pro uživatele, kteří potřebují synchronizovat data na obou platformách. Uživatelé mohou sledovat velikosti úložného prostoru, přenášet data nebo přepínat mezi režimy úplného rozhraní a zobrazení pomocí ikon, což přispívá ke snadnějšímu ukládání a získávání dat. Flexibilita správy souborů je dále rozšířena možností rozhraní třídit data podle symbolů nebo typu souborů.

Flash disk bude mít rozměry

52,5 mm

×

20 mm × 12 mm a váhu 0,04kg. Na pulty obchodů by se měli dostat do konce roku. Cena zatím nebyla oznámena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama